Allegria editia a V-a

 Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României dă startul ediției cu numărul  V a Concursului național de tinere talente „Allegria”, organizată în parteneriat cu Centrul European Cultural și de Tineret pentru UNESCO „Nicolae Bălcescu”.

Fie că vorbim despre muzică, dans, teatru sau pictură, concursul le oferă o șansă copiilor și tinerilor de a se face remarcați, de a-și testa propriile aptitudini, dar și de a-și face noi prieteni.

Fotografii: Dan Marinescu/FDV

Concursul de tinere talente „Allegria” este unul dintre proiectele care își propun să descopere și să promoveze noi talente în rândul copiilor și tinerilor cu vârsta cuprinsă  între 7 și 18 ani. Concursul se va desfășura lunar, în perioada februarie – iulie 2018 și va cuprinde două categorii de vârstă: 7 – 12 ani și 13 – 18 ani.

La finalul fiecărei runde vor fi alese cele mai bune momente  care vor participa în finala care va avea loc în luna iulie.

Condiții de participare:

– vârsta cuprinsă între 7 și 18 ani;

– fiecare concurent va putea participa în concurs cu un singur moment;

– înscrierea se poate realiza prin completarea formularului de mai jos, la numerele de telefon 031.425.58.83, 0758.30.30.32 sau la adresa de e-mail inscrieri@fundatiadanvoiculescu.ro, cu menționarea următoarelor informații: numele și prenumele participantului, vârsta, orașul de domiciliu, instituția de învățământ, talentul, premiile și diplomele obținute (dacă este cazul), datele de contact ale unui părinte/tutore/reprezentant legal: telefon, email.
Toți concurenții vor fi răsplătiți cu diplome și premii.

Nu este percepută nicio taxă de înscriere sau participare.

Prima rundă a concursului va avea loc în data de 23 februarie 2018, începând cu ora 18:00, la Centrul European Cultural și de Tineret pentru UNESCO ”Nicolae Bălcescu” din Str. 11 Iunie, nr. 41, Sector 4, București.

Peste 2000 de copii și-au demonstrat până în prezent calitătile artistice și au încântat juriul de
specialitate, format din actori, coregrafi, profesori de muzică, compozitori și reprezentanți media,  prin momentele speciale oferite, pline de emoție și dăruire.

Mai multe detalii în Regulamentul concursului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *