"Afraid of Speaking? Listen!" – workshop Târgul Educației

“Even if they know English pretty well, most of the non-native adults avoid speaking the language. But there is a cure to that and it is quite simple: listen! Based on the Cambridge Michigan Language Assessments examinations, Center for International Training and Examinations, will familiarize you with some tips on improving your listening and speaking skills in English.” – Monica Liuta, CITE

Workshop-ul susținut de  Center for International Training and Examinations în parteneriat cu Fundația Dan Voiculescu se va desfășura miercuri, 8 aprilie 2015, începând cu ora 10:30, în Aula Facultății de Drept a Universității București (Bulevardul Mihail Kogălniceanu 36-46), în cadrul Târgului Educației.

Târgul Educaţiei este un  eveniment organizat anual de Universitatea din Bucureşti, acesta se  constituie în principalul mijloc de promovare a ofertei educaţionale a facultăţilor şi departamentelor uneia dintre cele mai prestigioase instituţii de învăţământ superior din România.