10 ani de parteneriat Fischer – Cambridge

În acest an, Editura Fischer Internațional celebrează 10 ani de parteneriat cu Cambridge University Press, Editura Universității Cambridge, cea mai veche editură academică și educațională din lume. Pentru a marca acest moment, la Conferința Anuală este prezent și Duncan Christelow, Head of Sales, ELT, Central and Eastern Europe, Cambridge University Press.

”Este un parteneriat puternic și o colaborare frumoasă, care durează de 10 ani. România este una dintre țările care s-au adaptat foarte bine și foarte repede la noile tehnologii în programele Cambridge de învățare a limbii engleze. Nu este de mirare că ocupă un loc important pe harta mondială a celor mai buni vorbitori de limba engleză ”, a declarat Duncan Christelow, Head of Sales, ELT, Central and Eastern Europe, Cambridge University Press.

Dezvoltarea digitală este mereu cu un pas înaintea implementării practice

Duncan Christelow de la  Cambridge University Press este unul dintre creatorii tehnologiei inovatoare de educație din momentul primei “revoluții de internet”, de la sfârșitul anilor 1990. Este prezent la Conferința Anuală Fischer pentru a le vorbi profesorilor despre noile tranduri EdTech și despre avantajele îmbinării instrumentelor digitale de învățare a limbii engleze cu predarea clasică, indentificând modul în care acestea pot fi utilizate în mod eficient și ușor pentru a îmbunătăți rezultatele.