Examenele Michigan

Sâmbătă, 07 martie 2015, cursurile de limba engleză pregatire Michigan, nu se vor desfășura. Vă mulțumim pentru înțelegere.

***

Center for International Training and Examinations (CITE), colaborator American European Alliance for Education, administrează în România următoarele examene internaționale, aprobate de Ministerul Educației ca echivalând proba de limbă străină din cadrul examenului de Bacalaureat și de admitere în clasa a IX-a la o clasă cu profil bilingv.       (click aici)

***

Repartizare grupe – cursuri de limba engleza – pregatire Michigan ( click aici)

***

Cursurile de limba engleză – pregatire Michigan vor începe în săptămâna 09 – 15 februarie. Vom reveni cu informații privind repartizarea grupelor și data începerii acestora.

***

Rezultate testari (click aici)

***

Imagini de la testări

[oqeygallery id=503]

Fotografii realizate de Dan Marinescu/FDVDR

Programare testări cursuri de limba engleză – pregatire Michigan (click aici)

Informații suplimentare la numărul de telefon: 031.425.58.84

Testările vor avea loc la sediul Fundației Dan Voiculescu din str. Rafiei, nr. 1, sector 5, București.

***

Program de desfășurare cursuri Michigan

– 28.10. 2014 – 31.12.2014 – înscriere

– 12 ianuarie – 19 ianuarie 2015 – testare

– 26 ianuarie – 13 aprilie 2015 – desfășurare curs

 

***

Examenul de competența lingvistică Cambridge Michigan Language Assessment este unul dintre cele mai importante unelte necesare elevilor care doresc să studieze în cadrul universităților din afara României sau care doresc să se integreze pe piața muncii. Aceste examene evaluează toate competențele de comunicare generală în limba engleză: receptarea textului audiat, receptarea textului citit, producerea de mesaje orale, producerea de mesaje scrise și interacțiunea orală.

Pregatirea pentru aceste examene este foarte importantă, de aceea Fundația Dan Voiculescu împreună cu Center for International Training and Examination va propun pentru anul educațional 2014 – 2015 o serie de cursuri de pregătire pentru susținerea acestui examen.

Grupa de vârstă 14 – 18 ani

Examenul internațional de certificare lingvistică în limba engleză ECCE, dezvoltat de  (Cambridge Michigan Language Assessment) (CaMLA) este foarte important pentru elevii romani deoarece:

  • poate fi echivalat cu proba de limba engleză din cadrul examenului de Bacalaureat
  • poate fi echivalat cu cu nota 10 la examenul de admitere în clasa a IX-a la clasele cu profil bilingv
  • are valabilitate nelimitată
  • are o structură multiple – choice (tip grilă);
  • testează cunoștințele de limba engleză folosind real life language – nu se încurajează memorarea de structuri și expresii care în contextul vieții de zi cu zi sunt folosite foarte puțin sau deloc;
  • spre deosebire de alte examene de acest gen nu testează literatură.

Grupa de vârstă 8 – 10 ani

Examenul Young Learners Test of English (YLTE) reprezintă un mod amuzant și motivant de testare a limbii engleze pentru copii cu vârste cuprinse între 8 și 10 ani.  Testele presupun o evaluare transparentă a calităților fiecarui participant, aceștia având posibilitatea de a obține calificative de la Bronz (beginner), până la Argint și Aur (early intemediate). Aceste teste sunt internaționale și reprezintă un puternic motivator pentru copii în dezvoltarea ulterioară a capacităților de învățare a limbii engleze.

Structura cursului este urmatoarea:

*Aceste cursuri de limba engleză presupun susținerea examenului internațional de certificare lingvistică de nivel B2ECCE, dezvoltat de Cambridge Michigan Language Assessment (CaMLA).

ro_RO

Fii la curent cu noutățile

Fii la curent cu cele mai noi știri! Abonează-te la newsletterul nostru.

Te-ai abonat cu succes la newsletter. Îți mulțumim.