Gateway to ELT 2018

UPDATE: Numărul mare de profesori care și-au exprimat dorința de a participa la ziua metodică Gateway to ELT, ne-a convins că este necesară organizarea conferinței în două sesiuni . Profesorii care s-au înscris până astăzi, 23 februarie 2018, vor participa la sesiunea de dimineața din intervalul orar 10:00 – 12:00. Cei care se vor înscrie începând din data de 24 februarie, vor participa la sesiunea a doua a conferinței, în intervalul orar 13:00 – 15:00. Vă mulțumim pentru implicare și pentru răspunsul copleșitor la apelul nostru.

***

Şcoala îţi poate schimba nu numai aspiraţiile şi visele, ci şi felul în care priveşti lumea şi te implici în societate. Rolul esenţial în acest proces îl are dascălul care în mod conştient formează  şi cizelează personalităţi. Fundaţia  Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României împreună cu Fischer International  își propun să creeze un cadru în care dascălii să poată avea posibilitatea unei perfectionări continue astfel încât  educația viitorului să fie cât mai modernă și aplicată. În acest scop, continuând seriile de evenimente organizate sub umbrela campaniei Liga Profesorilor Excepționali, în data de 10 martie 2018  vom organiza seminarul ” Gateway to ELT” , dedicat profesorilor de limba engleză din întreaga țară.

Acest seminar are scopul de a facilita accesul profesorilor de limba engleză, la cele mai recente informaţii şi resurse din domeniul predării acestei limbi.  Evenimentul aduce la un loc formatori internaţionali, autori de programe educaţionale şi materiale didactice, realizatori de programe educative audio pentru cele mai renumite posturi de radio britanice şi alţi specialişti în domeniul predării limbii engleze care vor împărtăşi din experienţa şi cunoştinţele lor.

Ziua metodică pentru profesorii de engleză va avea loc sâmbătă, 10 martie 2018, în intervalul orar 10:30 – 14:00, la Aula Magna, Academia de Studii Economice,  Piața Romană 6, București.

Toate activităţile din cadrul acestui seminar sunt gratuite.

Tags:

Lasa un comentariu

Copyright © 2011 Fundatia Dan Voiculescu pentru dezvoltarea Romaniei. Toate drepturile rezervate.