Educație Altfel


Fundația Dan Voiculescu, Centrul European Cultural și de Tineret pentru UNESCO “Nicolae Bălcescu” și trupa Pam Pam dau startul programului “Educație ALTFEL“.  In cadrul acestuia copii si tinerii din Bucuresti vor putea participa la activitati gratuite, educative si culturale. Primele evenimente din cadrul acestui program sunt:

Mărţişor cu surprize! Copiii dau startul primăverii în cadrul unei serii de spectacole şi evenimente culturale menite să le dezvolte inteligenţa şi aptitudinile. Pe 2 martie, cei mici sunt aşteptaţi la un spectacol inedit cu muzică, dans și poezie, începând cu ora 18:00, la Centrul European Cultural și de Tineret pentru UNESCO “Nicolae Bălcescu”. În cadrul evenimentului, copiii vor expune lucrări de pictură, quilling, origami și obiecte din săpun realizate la cursurile organizate în cadrul Clubului de Excelență al fundaţiei, şi de asemenea, vor realiza mărțișoare unicat pe care le vor oferi în dar mămicilor.

Un alt eveniment important şi cu tradiţie la Fundaţia Dan Voiculescu este concursul naţional de tinere talente Allegria”. Ajuns la cea de-a cincea ediţie, concursul le oferă o șansă copiilor și tinerilor de a se face remarcați, dar și de a-și face noi prieteni. Concursul „Allegria” este unul dintre proiectele care își propun să descopere și să promoveze noi talente în rândul copiilor și tinerilor cu vârsta cuprinsă între 7 și 18 ani. Concursul se desfășoară lunar, în perioada februarie – iulie 2018 și cuprinde două categorii de vârstă: 7 – 12 ani și 13 – 18 ani, şi este organizat în parteneriat cu Centrul European Cultural și de Tineret pentru UNESCO „Nicolae Bălcescu”. Peste 2000 de copii și-au demonstrat până în prezent calitătile artistice și au încântat juriul de specialitate format din actori, coregrafi, profesori de muzică, compozitori și reprezentanți media. Alături de Centrul Unesco şi Trupa Pam-Pam, Fundaţia Dan Voiculescu îşi continuă misiunea de a promova şi susţine cultura naţională şi universală, deschizând astfel o cale de urmat pentru copiii care vor ridica lumea şi România de mâine.

Tags:

Lasa un comentariu

 

Copyright © 2011 Fundatia Dan Voiculescu pentru dezvoltarea Romaniei. Toate drepturile rezervate.