Câștigătorul celei de-a treia ediții a concursului Bursa SAB


Marele premiu de 10.000 lei oferit de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României și Salonul Auto București a fost câştigat de Albert Suvac, un tânăr de 28 de ani din Capitală, care s-a înscris în concurs cu invenţia sa, tricilul electric „Greeny”.

 

Acesta este o metodă alternativă de deplasare în oraşele tot mai aglomerate din ţară, având o autonomie de maxim 30 km şi o viteză de deplasare de 20-25 km/h.

***

Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României și Salonul Auto București lansează a treia ediţie a concursului de idei inovative pentru industria automobilelor, Bursa Sab – Propulsăm viitorul. Cea mai impresionantă inovație din domeniul auto va fi rasplatită cu o bursă în valoare de 10.000 de lei, care va fi oferită în cadrul Salonului Auto București&Accesorii, cel mai reprezentativ eveniment dedicat industiei auto din România, defășurat în perioada 04-12 noiembrie 2017, pavilionul central Romexpo. Tema celei de-a doua ediţii a concursului BURSA SAB – Propulsam viitorul! este “Mobilitatea Electrică”. Participanţii sunt invitaţi să trimită pe adresa de e-mail: office@fundatiadanvoiculescu.ro, ideea/conceptul lor pentru această temă  (sunt acceptate propuneri pentru orice tip de vehicul motorizat, terestru), împreună cu următoarele documente:

  • CV;
  • Scrisoare de intenţie (în care se va detalia motivaţia aplicantului de a participa la acest concurs);

Calendarul concursului:

  • Etapa 1: perioada prevazută pentru depunerea dosarelor în vederea participării la concurs: 18.10.2017 – 08.11.2017;
  • Etapa 2: perioada de evaluare a proiectelor participante: 09.11.2017 – 10.11.2017;
  • Etapa 3: anunţarea câştigătorului şi înmânarea premiului în cadrul unei ceremonii –11.11.2017

Criteriile care vor fi folosite în procesul de evaluare a propunerilor pentru concurs sunt:

  • Noutatea produsului;
  • Aplicabilitatea acestuia în viața reală;
  • Gradul de utilitate al acestuia;
  • Posibilitatea de comercializare și realizare în serie
  • Existenta soluțiilor de punere in practica

Evaluarea aplicaţiilor va fi facută de către o comisie formată din 3 membri, experți din domeniul auto. Regulamentul concursului este disponibil AICI Concursul este organizat de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României și Salonul Auto București și susținut de Antena 1, Antena 2, Antena 3 și Jurnalul Național.

Tags: , , , , , ,

Lasa un comentariu

 

Copyright © 2011 Fundatia Dan Voiculescu pentru dezvoltarea Romaniei. Toate drepturile rezervate.