Câștigătorii concursului Magic Voice – by Bibi


 

Am cântat, ne-am distrat și… greu ne-a fost să alegem câștigătorii! Nu de alta, dar toți cei 22 de tineri care au cântat și ne-au încântat cu melodii alese pe sprânceană, au fost foarte talentați! Voie bună, cântec și distracție: acesta a fost, pe scurt – concursul Magic Voice by Bibi de sâmbătă, din Grădina Valorilor Românești.

Participanții care s-au urcat sâmbătă seară pe scena din Grădina Valorilor Românești au reușit să își stăpânească emoțiile și să impresioneze juriul.

Trofeul concursului Magic Voice a fost câștigat de Andrei Theodor. Lista completa a câștigătorilor este disponibilă aici.

Cei trei câștigători ne-au convins că, pe lângă abilități vocale deosebite, pot să fie și expresivi, să își controleze emoțiile și să dea dovadă de dinamism și prezență scenică deosebită!

Cu siguranță vom mai auzi de acești tineri talentați! Suntem siguri că vocile lor vor răsuna pe toate posturile de radio!

BIBI, tânăra cântăreață care a strâns milioane de vizualizări pe canalul său de Youtube și vedeta juriului, este foarte entuziasmată și se declară încântată de felul în care s-a desfășurat concursului și de talentele pe care le-a descoperit pe scenă.

 

Vă mulțumim tuturor pentru o seară extraordinară!

***

Pe 12 august 2017, în Grădina Valorilor Românești, iubitorii de muzică sunt așteptați să descopere voci noi, la Concursul de Tinere Talente Magic Voice by Bibi.

Concursul se adresează copiilor și tinerilor cu vârste cuprinse între 5-18 ani, urmând să se desfășoare pe două categorii de vârstă – Categoria A (copii cu vârstă până în 14 ani) și Categoria B (copii și tineri cu vârste între 14-18 ani).

Concursul este organizat de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, cu participarea artistei Bianca Lixandru (Bibi), o tânără revelație a muzicii autohtone. Bianca s-a remarcat încă de la 6 ani pe scenă și a participat în cadrul a numeroase emisiuni și proiecte de divertisment pentru copii. Piesa sa, „Ciocolata”, lansată în 2016, s-a bucurat de un real succes în rândul publicului, adunând peste un milion de vizualizări în doar trei săptămâni.

 În cazul participanților minori, sunt necesare datele de contact ale unui părinte, tutore sau reprezentant legal.

Perioada de înscriere în concurs este 28 iulie – 10 august 2017.

În vederea înscrierii în concurs, participanții trebuie să trimită negativele pieselor pe care urmează să le interpreteze, pe adresa de e-mail: office@fundatiadanvoiculescu.ro, utilizând un program de transfer fisiere (wetransfer, fastupload, etc.).

Concursul se va desfășura sâmbătă, 12 august 2017, începând cu ora 17:00, în Grădina Valorilor Românești (Parcul Lumea Copiilor, strada Pridvorului).

Concurenţii se vor prezenta cu cel puțin 30 de minute înainte de ora începerii concursului, altfel vor fi descalificați din concurs.

Câștigătorii vor fi premiați cu numeroase premiile conexe muzicii, de la materiale educaționale la  echipamente si accesorii audio.

Regulamentul Oficial al Concursul de Tinere Talente Magic Voice by Bibi poate fi găsit aici.

Tags: , , , , , ,

Lasa un comentariu

 

Copyright © 2011 Fundatia Dan Voiculescu pentru dezvoltarea Romaniei. Toate drepturile rezervate.