EUROINVENT 2017

EUROINVENT, cel mai mare salon de invenții din Europa de Sud-Est va primi inventatori și cercetatori din toata lumea, în perioada 25-27 mai 2017, la Palatul Culturii din Iași.

Salonul promovează creativitatea românească în context European prin expunerea contribuțiilor școlilor consacrate de educație și cercetare de nivel academic, dar și a inventatorilor individuali. Vor fi expuse peste 400 de creatii din peste 20 de tari.

Pentru al doilea an consecutiv, Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României va oferi 10.000 de lei câstigatorului Marelui Premiu Euroinvent.

Evenimentul se desfasoara sub egida IFIA - International Federation of Inventors Associations si WIIPA – World Inventions Intellectual Property Associations si este organizat de Forumul Inventatorilor Români, Centrul de Informare Europe Direct Iasi, Universitatea Tehnica Gheorghe Asachi din Iasi, Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi.

Tags: , , , , ,

Lasa un comentariu

Copyright © 2011 Fundatia Dan Voiculescu pentru dezvoltarea Romaniei. Toate drepturile rezervate.