Târg de Joburi ASE Job & Internship Fair


Târgul de Joburi ASE Job & Internship Fair, organizat de Academia de Studii Economice din București (ASE), în colaborare cu Uniunea Studenților Academiei de Studii Economice din București (USASE), Asociația Facultăților de Economie din România, Fundația ASE , în parteneriat cu Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, revine pentru a IV-a ediție. ASE Job & Internship FAIR 2017 este mijlocul de creare a unei conexiuni puternice între companii și studenții și absolvenții tuturor facultăților din cadrul Academiei de Studii Economice din București.

În cadrul târgului, Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, îi întâmpină pe tineri cu workshopuri de consiliere vocaţională şi dezvoltare personală susţinute de specialişti care îi vor îndruma spre a face alegeri corecte pentru viitorul lor. De asemenea, tinerii vor afla calităţile pe care le caută un angajator la un candidat, care este cel mai eficient CV, precum şi cum să evite erorile în alegerea carierei. 

Târgul de joburi și internshipuri dedicat studenților și absolvenților ASE va avea loc pe 28 martie 2017, în clădirea „Ion N. Angelescu” (Bastiliei), la parter, etajele 1, 2 și 3, unde companiile participante vor avea câte un stand unde vor putea comunica direct cu studenții interesați de oportunități de carieră.

Tags:

Lasa un comentariu

 

Copyright © 2011 Fundatia Dan Voiculescu pentru dezvoltarea Romaniei. Toate drepturile rezervate.