Câștigători ed. a XVIII-a – Olimpiadele preșcolarilor 2016 – 2017


Câștigătorii celei de-a XVIII-a ediții a Olimpiadelor preșcolarilor organizate în data de 5 februarie 2017 la sediul Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României (click aici).

***

Inteligența și creativitatea sunt calități care se dezvoltă încă din primii ani de viață. Bucuriile copiilor, bine îndrumate, pregătesc performanțele de mai târziu ale acestora.

Olimpiadele preșcolarilor este un concurs național unic, adresat copiilor cu vârsta cuprinsă între 3 și 6 ani, care oferă posibilitatea obiectivă de evaluare a nivelului de dezvoltare educaţională și emoțională. În cadrul concursului copiii sunt antrenați în exerciții de logică, creativitate și atenție, special concepute în scopul dezvoltării aptitudinilor lor.

Concursul se desfășoară sub forma unor ediții, pe tot parcursul anului, fiecare copil se poate înscrie pentru una din cele trei categorii de vârstă din concurs: 3-4 ani, 4-5 ani, 5-6 ani. O probă de concurs constă în soluționarea unor exerciții de logică, desen creativ și puzzle, pe parcursul unui timp dat (30 minute), sub supravegherea reprezentanților fundației.

Fiecare copil înscris va participa la o singură competiție, pentru categoria lui de vârstă. Copiii participanți în cadrul unei anumite categorii de vârstă se pot înscrie, prin recompletarea formularului de concurs, pentru a participa la următoarea categorie de vârstă. Participarea se va face în ordinea înscrierii. Pentru a-i încuraja și  pentru a le dezvolta spiritul de competiție, toți copiii vor primi cadouri si premii supriză, în cadrul unei festivități de premiere, ce va consta într-un spectacol pentru copii și momente de facepainting.

Un alt scop al acestui proiect este identificarea copiilor supradotați, cu un IQ ridicat, în vederea dezvoltării calităților native, precum și sprijinirea acestora în vederea unei dezvoltări armonioase a personalității lor.

Înscrierea în cadrul concursului, precum și participarea la cursurile de dezvoltare personală și parenting sunt gratuite și se poate face prin completarea formularului de mai jos. Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la numărul 0744 585 678 sau ne puteți scrie pe adresa prescolari@fundatiadanvoiculescu.ro.

Regulamentul concursului

 

Tags: , , , , , ,

Lasa un comentariu

 

Copyright © 2011 Fundatia Dan Voiculescu pentru dezvoltarea Romaniei. Toate drepturile rezervate.