Conferinţa Naţională pentru profesorii de limba engleză


În perioada 2-3 septembrie 2016 va avea loc la Rin Grand Hotel București conferința națională a profesorilor de limba engleză, un eveniment educațional de mare ținută, aflat la a IX-a ediție consecutivă. Conferința este organizată de centrul de carte Fischer International în parteneriat cu Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, cu universități internaționale de top și cu centre de formare a cadrelor didactice de prestigiu mondial. Sunt asteptați peste 300 de profesori de limba engleză și alți specialiști în formarea acestora.

Evenimentul se bucură de participarea unor nume celebre din sfera ELT (English Language Teaching) internațională, reprezentanți ai editurilor Cambridge University Press, National Geographic Learning / Cengage Learning și Oxford University Press. Alături de aceștia, vor susține prelegeri și ateliere formatori ai unor centre renumite precum Pilgrims Teacher Training și English First.

Conferința anuală a profesorilor de limba engleză organizată de Fischer International, în parteneriat cu Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României pentru al șaptelea an consecutiv, îi așteaptă pe toți profesioniștii implicați în predarea limbii engleze să intre în dezbatere direct cu invitații săi, profesori ai unor universități celebre, producători de programe educaționale BBC și formatori internaționali ai celor mai renumite instituții pentru pregatirea cadrelor didactice.

Detalii și înscrieri pe site-ul https://cartiengleza.ro/: https://goo.gl/XOtq5A

Tags: , , ,

Lasa un comentariu

 

Copyright © 2011 Fundatia Dan Voiculescu pentru dezvoltarea Romaniei. Toate drepturile rezervate.