Engleza (Incepatori)

Test de cultura generala: Engleza (Incepatori)Numarul de variante de test posibile este 1.

Ai ales sa rezolvi un test de cultura generala pentru domeniul «Engleza (Incepatori)». Acest test contine 30 intrebari de tip grila, cu o singura varianta de raspuns. Pentru fiecare intrebare ai la dispozitie 20 secunde pentru a raspunde. Daca timpul aferent intrebarii s-a scurs se vor considera variantele bifate pana la expirarea timpului. La final, vei fi notat cu o nota intre 1 si 10, corespunzatoare raspunsurilor pe care le-ai ales! Succes!

Apasa butonul «Start» pentru a incepe testul!

Tags:

12 Responses to " Engleza (Incepatori) "

1. m spune:

Au loc cursuri de limba engleza si pe perioada verii?

FDVDR: Cursurile de limba engleza se vor desfasura in cadrul proiectului Gradina Valorilor Romanesti in perioada iulie – septembrie. Va invitam sa urmatiti siteul nostru pentru cele mai noi informatii legate de proiectele desfasurate de noi. Va multumim.

2. gabysteaa93 spune:

asi dori sa ma inscriu la cursurile de engleza dar nu stiu cum se procedeaza. ma poate ajuta cineva???

FDVDR: Va rugam sa ne scrieti pe adresa de email: office@fundatiadanvoiculescu.ro

3. carmen vale spune:

Buna ziua.As dori sa stiu daca aveti planuri in viitor sa facetti o filiala si in Timisoara.Va multumesc

FDVDR : Nu exista asemenea planuri in viitorul apropiat

4. monica spune:

daca am 22 de ani pot participa la cursurile de limba engleza? va multumesc

FDVDR: Puteti participa.

5. sorina spune:

daca am 32 ani pot sa particip la cursurile de limba engleza.Dc da va rog sa -i spuneti pe email stoiansorina2010@yahoo.com
    va multumesc

FDVDR: Da.

6. felicitari ptr. tot ceea ce faceti succes mai departe

7. Buna ziua,

As dori sa stiu cum imi pot inscrie copilul in varsta de 6 ani la cursurile de limba engleza si unde se desfasoara aceste cursuri

FDVDR: Dupa data de 1 iunie, incep activitatile in Gradina Valorilor Romanesti din Parcul Tineretului. Printre acestea se vor regasi si cursuri de limba engleza pentru copii. Reveniti dupa aceasta data si completati formularul de inscriere (disponibil dupa 1 iunie, pe http://www.fundatiadanvoiculescu.ro) pentru aceste cursuri.

8. Ileana spune:

Daca sînt pensionara pot sa mă înscriu la cursul de începatori pt.L. Engleză?

FDVDR: Cursurile de limba engleza ale FDVDR sunt destinate copiilor si tinerilor pana la 18 ani.

9. violeta spune:

va rog sa imi spuneti daca pot sa il inscriu pe copilul meu in varsta de 9 ani la cursuri de engleza.
    Va multumesc

FDVDR: Da, il puteti inscrie la cursurile de limba engleza din aceasta vara care se vor desfasura in aer liber, in Gradina Valorilor Romanesti. Pentru aceasta, va rugam sa trimiteti un email pe adresa inscrieri@fundatiadanvoiculescu.ro in care sa precizati ca va inscrierti pentru cursurile de limba engleza, din aceasta vara care se vor desfasura in aer liber, in Gradina Valorilor Romanesti.

10. david ilie spune:

As vrea sa ma inscric la cursurile voastre de engleza.
    dar cum fac asta?

FDVDR: La care cursuri va referiti? Daca e vorba de cursurile de limba engleza care incep in luna octombrie, inscrierile au de obicei loc in luna septembrie. Inscrierile la cursurile de cultura in limba engleza National Geographic sunt in derulare.

11. Tepei Maia spune:

Sunt mandra ca eleva ca exista un astfel de site! Va multumesc mult si va urez din suflet La Multi Ani!!!

FDVDR: Multumim! La multi ani!

12. Sunt incantata de ceea ce faceti. Ma bucur ca sprijiniti in special copiii. Este prima mea vizita pe site-ul dv. si sper sa nu fie ultima . LA MULTI ANI! si multe realizari in anii ce vor veni.

Lasa un comentariu

Copyright © 2011 Fundatia Dan Voiculescu pentru dezvoltarea Romaniei. Toate drepturile rezervate.