Fundatia Dan Voiculescu pentru dezvoltarea Romaniei« | »

Ia banii europeni!

Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României şi LOGICONS au oferit în perioada decembrie 2009 – aprilie 2010 informare gratuită asupra posibilităţilor de accesare a fondurilor europene pe:

Măsura 312 – Sprijin pentru crearea şi dezvoltarea de micro-intreprinderi

Măsura 313 – Încurajarea activităţilor turistice

Măsura 4.3 – Investiţii pentru dezvoltarea microintreprinderilor şi pentru  accesare finanţări de la bugetul de stat în baza H.G.nr.1164/2007 – ajutoare de minimis.

Scopul nostru a constat în sprijinirea acelor români care îşi doresc să devină  proprii lor stăpâni. Necesitatea derulării acestui proiect vine din convingerea noastră că, cu fiecare mie de români care trece din zona salariaţilor în cea a întreprinzătorilor de succes, România mai face un pas concret, măsurabil, spre prosperitate.

Din acest motiv, Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei a pus la dispoziţia celor care doresc să facă pasul spre antreprenoriat beneficiind de o grilă complexă  de consultanţă în problema atragerii fondurilor europene.

Cei interesaţi au trimis pe adresa de e-mail iabaniieuropeni@fudv.ro, sau prin intermediul comentariilor postate pe site-ul fundaţiei, propunerea lor de proiect. Ulterior, ei au fost contactaţi şi au primit consultanţă din partea partenerilor noştri în vederea obţinerii unei finanţări.

Începând cu data de 16 aprilie 2010, programul Fundaţiei Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României -  “Ia banii europeni!”, prin care s-a oferit informare şi asistenţă pentru Intreprinderile Mici şi Mijlocii în procesul de accesare a fondurilor europene pe măsurile 312, 313 şi 4.3, s-a încheiat.

Suntem convinşi că în timpul derulării acestui proiect, toţi cei care ni s-au adresat au găsit răspunsurile dorite şi prin sprijinul acordat de fundaţie, au descoperit că fondurile europene sunt mult mai la îndemână decât ar părea la prima vedere.

Fişa  de încadrare masura 312

Lista de activităţi eligibile masura 312

Fişa de încadrare măsura 313

Fişa de încadrare măsura 4.3

Fişa de încadrare ajutor de stat

Update

Posted by on %A, %e %B %Y.

Tags: , ,

Categories: Uncategorized

66 Responses

 1. O idee excelenta!
  Pentru o cat mai mare transparenta, s-ar putea afisa o lista cu cei care au fost ajutati?

  Intrebare:
  - La ce program sau masura as putea obtine fonduri pentru achizitionarea de autocamioane?

  Va multumesc.
  Cu stima,
  Valeriu stanea
  0727-331180

  by STANEA VALERIU on feb 17, 2010 at %H:%M

 2. Buna ziua .
  Cand citesti un anunt ca acesta ,ca cineva i-ti da niste bani sa-ti pui ideile in practica incepi sa visezi ,adrenalina incepe sa creasca si totodata incepe sa se trezeasca la realitate SPERANTA care de multe ori nici nu stii unde s-a cuibarit in sufletul tau .Iei repede o hartie ,citesti cu nesat informatiile ,si extragi din anunt ce te intereseaza pe tine .La sfarsit cauti calea care sa te duca catre bani ,si i-ti dai seama ca nu exista ,ba sursele financiare proprii sunt inexistente ,ba activitatea firmei tale (sub orice forma juridica este ea )nu corespunde la activitate principala codului CAEN care este cuprins in finantare ,ba sediul social este in urban si nu in rural si etc. probleme .Atunci strangi hartia ,o arunci la cos si SPERANTA ca ai gasit o cale moare din nou .Vorbesc din prisma unei femei de 44 ani ,care am desfasurat o activitate de comert cu ridicata timp de 7 ani ,cu 25 de salariati si cu o linie de credit la banca cat casa ,spun bine cat casa pentru ca acel credit bancar mi-a inghitit la un moment dat casa in momentul in care m-am incapatinat am vrut sa salvez locurile de munca ale oamenilor mei (pentru ca pe ei trebuia sa-i privesc in oglinda ,in fata lor erau alte 25 de familii care asteptau ziua de salariu) si riscand am pierdut totul inclusiv propria mea locuinta .In acest moment am luat-o de la capat dar cu parere de rau nu cred ca ma voi m-ai gandi la altii decat la propriul meu copil ,care acum student fiind nu-l pot ajuta asa cum i-am ajutat pe altii candva .Asadar eu nu cred in bani veniti sa ne ajute ,eu nu am avut bani decat din imprumuturi bancare si unde am dat cu varf si indesat inapoi .
  Cu respect d-nul DAN VOICULESCU,initiativa d-voastra este minunata dar schimbati tara va rugam ,ca aici banii ajung tot in buzunarul celor lipsiti de scrupule .

  by Stefania Buican on feb 17, 2010 at %H:%M

 3. Buna ziua,

  Fac parte din categoria descrisa in Amendamentul 67 Propunere de decizie Articolul 2 – alineatul 1 – litera a

  (a) persoanele care și-au pierdut sau riscă să își piardă locul de muncă sau care au dificultăți de integrare sau reintegrare pe piața muncii, precum și persoanele care se confruntă cu amenințarea excluderii sociale sau cele vulnerabile, aflate într-o situație dezavantajoasă în privința accesului la piața de credit convențională și care doresc să inițieze sau să-și dezvolte în continuare propria microîntreprindere, inclusiv activitatea independentă;

  a Rezoluţiei legislative a Parlamentului European din 15 decembrie 2009 referitoare la propunerea de decizie a Parlamentului European şi a Consiliului de instituire a unui instrument european de microfinanţare pentru ocuparea forţei de muncă şi incluziune socială (instrumentul de microfinanţare Progress) (COM(2009)0333 – C7-0053/2009 – 2009/0096(COD))

  Am rugamintea sa ma indrumati carei institutii trebuie sa ma adresez pentru a putea beneficia de aceasta oportunitate si de a avea posibilitatea de a genera un loc de munca sau chiar mai multe.

  De asemenea as vrea sa inteleg mai bine afirmatia de mai jos

  “Beneficiarii vor primi si cursuri de formare si consiliere pentru dezvoltarea unor afaceri durabile. Sper ca fondul initial va ajunge pana la 500 de milioane de euro, provenind din surse publice sau private” apreciaza deputata Kinga Göncz.

  Va multumesc pentru timpul acordat,

  Cu deosebita consideratie,
  Teodora Nenciu

  by Teodora Nenciu on feb 18, 2010 at %H:%M

 4. doresc sa ajut copii si tinerii din rural de la o gradinita si de la o scoala , detin o fundatie care din 1996 a lucrat activ , in urma cu 5 ani am intrerupt activitatea din lipsa de fonduri , acum doresc sa o deschid din nou pe cel putin doua proiecte
  1)TERAPIE DE GRUP PRIN JOC
  2)EDUCATIE PENTRU SANATATE
  as.soc

  by sinpetrean on feb 25, 2010 at %H:%M

 5. Buna ziua,
  Aceeasi rugaminte am si eu ca a Teodorei Nenciu, si la fel sunt proaspat somer si vreu sa creez locuri de munca prin infiintarea unei microintreprinderi de productie microcentrale eoliene de puteri mici (casnice). In situatia mea , numai programul PROGRESS de finantare someri ma poate ajuta. Inca de luna trecuta a venit grupul BEI pentru a desemna ce organism se va ocupa cu aceste microfinantari. Ce se mai aude ? A venit martie.
  Aici in Ploiesti , am fost pe la toate institutiile abilitate sa aflu raspunsuri si toate, dar toate fara excepie habar nu aveau de existenta acestui program PROGRESS.
  Cu stima,
  Stefan Octavian
  0723605374
  octavianst2000@yahoo.com

  by Stefan Octavian on mar 2, 2010 at %H:%M

 6. sunt un tanar in varsta de 24 ani care doresc sa dezvolt o afacere cu domeniul de activitate in cultivarea legumeler in solar.

  FDVDR: Daca socotiti ca va putem ajuta ne puteti contacta pe adresa de email office at fudv dot ro.

  by marius on mar 24, 2010 at %H:%M

 7. as dori sa ma ajutati si sa-mi exlpicati cum pot sa obtin un o finantare europeana

  FDVDR: Pentru a afla informatii despre cum puteti obtine o finantare europeana trebuie sa trimiteti pe adresa de e-mail iabaniieuropeni@fudv.ro propunere de proiect si intrebarile dvs si va puteti intalni cu unul dintre consultantii nostrii care va vor ajuta sa obtineti finantarea.

  by marius on mar 24, 2010 at %H:%M

 8. [...] data de 16 aprilie 2010, programul Fundatiei Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei -  “Ia banii europeni!”, prin care s-a oferit informare si asistenta pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii in procesul de [...]

  by Ia banii europeni! | Fundatia Dan Voiculescu pentru dezvoltarea Romaniei on apr 16, 2010 at %H:%M

 9. Capitalismul salbatic de la noi e la cateva “secunde” de faliment, am vrut sa particip la o licitatie pe parte de it si imi cereau garantii de 300.000 euro, deci se stie cine a luat contractul….poate vin cu ideii si le sprijiniti!

  by catalin on mai 31, 2010 at %H:%M

 10. As ndori sa stiu si eu mai multe despre Masura 313, mai este in curs de derulare, ce activitati poate desfasura un ONG care se ocupa cu promovarea turismului, de ce acte este nevoie pentru a aplica si care sunt criteriiile de selectie a proiectelor.
  Va multumesc.

  FDVDR: Proiectul “Ia bani europeni” s-a incheiat. Puteti obtine toate aceste informatii de pe urmatoarea pagina web: http://www.fonduri-structurale.ro.

  by Cirlan Cezar on dec 15, 2010 at %H:%M

 11. As vrea sa obtin fonduri pentru a crea o micro ferma de gaini ouatoare.Mentionez ca detin o suprafata de 18000mp pe care doresc sa construiesc ferma. ce trebuie sa fac sa obtin aceste fonduri???? va multumesc mult!!!!!

  FDVDR: Va rugam sa trimiteti toate detaliile si intrebarile dvs la urmatoarea adresa de email: cabinet@senat.ro

  by sandor florin on feb 8, 2011 at %H:%M

 12. am 28 de ani am cumparat o locatie in com Ionesti, Jud Valcea unde vreau sa pun pe picioare o frizerie. Daca ma puteti ajuta cu mai multe informatii cum as putea sa obtin fonduri. Vă mulţumesc pentru consideraţie.

  Cu stimă ,
  Catalin Nae

  FDVDR: Va rugam sa trimiteti toate informatiile pe care le considerati necesare si intrebarile dvs la urmatoarea adresa de email: cabinet@senat.ro.

  by Nae Catalin on feb 9, 2011 at %H:%M

 13. Buna ziua, sunt student in anul 4 al Univesitatii “Vasile Alecsandrii” Bacau, in cadrul facultatii de inginerie alimentara si as vrea sa va rog a-mi raspunde la o intrebare:
  Dupa terminarea acestei facultati as dori sa incep sa produc produse naturale din carne de por crescut in crescatorii proprii, mentionez ca detin teren rural dar nu am fonduri de investitie.Cum pot obtine fonduri europene sau cui sa ma adresez? Va multumesc anticipat

  FDVDR: Va rugam sa trimiteti toate informatiile pe care le considerati necesare si intrebarile dvs la urmatoarea adresa de email: cabinet@senat.ro.

  by Sergentu Andrei on feb 9, 2011 at %H:%M

 14. buna ziua , va cer srijinul in 2 probleme care cred ca-i deranjeaza pe multi -1 legea 290/2003 in 18 02 se implinesc 3 ani de cand trebuia sa primim compensatiile banesti in urma deportari bunicilor din Basarabia .de 3 ani sun la un nr 0212009485 la anrp un fel de relatii cu publicul la care Nu raspunde nimeni! in schimb statul executa silit firma pe care o detin pt neplata impozitului forfetar+penalitati de intarziere care reprezinta 5 % din suma pe care trebuie sa o primesc. rusine!! -2 TAXA DE DRUM PENTRU AUTOUTILITARE ESTE TOTAL GRESITA .TREBUIE FACUTA O DIFERENTA INTRE O DACIE PAPUC CU O SARCINA DE 500 KG SI UN IVECO DAILY CARE DUCE 2000 KG. DETIN UN VW CADDY CARE IN VARIANTA CU 4 LOCURI SE PLATESTE ROVINIETA 130 LEI, IAR IN CAZUL MEU CU 2 LOCURI AR TREBUI SA PLATESC 97 EURO,PESTE 400 LEI ;AVAND ACEEASI CARACTERISTICE TEHNICE -DIMENSIUNE, MOTOR ,NOXE…AS FI DE ACORD SA PLATESC 130 LEI INSA 400 DE LEI NU VOI PLATII NICIODATA!SCUTERELE CE DUC PIZZA SUNT TOT UTILITARE SUB 3,5 TONE !? VA MULTUMESC CU RESPECT GEORGE

  FDVDR: Va rugam sa trimiteti toate informatiile necesare si intrebarile dvs la urmatoarea adresa de email: cabinet@senat.ro.

  by george on feb 9, 2011 at %H:%M

 15. Buna seara,
  Ma numesc Ionut Anton si as dori a stiu cum pot sa accesez fonduri europene pentru infiintarea unui atelier auto de reparatii in mediul rural.De profesie sunt inginer mecanic , specializare :autovehicule rutiere.Detin elevator si sdv-istica necesara functionarii ca si atelier.
  Multumesc anticipat

  FDVDR: Va rugam sa trimiteti intrebarea dvs la urmatoarea adresa de email: cabinet@senat.ro.

  by Ionut Anton on feb 9, 2011 at %H:%M

 16. Buna ziua,

  Am auzit, cu citeva zile inainte,pe unul din posturile de televiziune,pe Domnul Dan Voiculescu,spunind ca si pensionarii p[ot fi ajutati cu bani europeni pentru dezvoltarea sau inceperea unei afaceri.Ideea este foarte buna,tinind cont ca pensiile sint foarte mici.
  Sint un pensionar de 64 ani cu o rensie de 700 lei,sint in putere si vreau sa muncesc,sa cistig cit sa traiesc decent,macar ca pina in “89.
  Detin un teren de 7500 mp,in jud Braila,la sosea,cu toate utilitatile.Am incercat cite ceva dar bani nu am suficienti pentru a cultiva sau initia o alta afacere.
  Unde ma pot adresa?;cum ma puteti ajuta?

  Cu multumiri si mult
  respect petru initiativa
  GH.Lazarovici

  FDVDR: Puteti trimite propunerea si intrebarile dvs la urmatoarea adresa de email: cabinet@senat.ro

  by Lazarovici Gheorghe on feb 11, 2011 at %H:%M

 17. buna ziua.nu am nici o propietate,nici un teren.as dori sa stiu unde si ce acte imi trebuie sa mi pot permite LUXUL de a avrea macar o singura camera pe numele meu.nu am casa nu am nimic.iar cu salariu de mizerie din tara nici macar nu poti deschide o usa a bancilor sa te interesezi de ajutor de prima casa,de un imprumut imobiliar.am 30 ani un copil de 14.nu am unde sa stau.stau cu chirie de ani buni.sunt o fam numeroasa din 8 frati eu fiind cea mai mare.va implor spuneti mi ce pot face si unde sa merg sa mi pot indeplini visul.sa am o camera.o garsoniera.VA MULTUMESC PT TIMPUL ACORDAT

  FDVDR: Puteti trimite propunerea si intrebarile dvs la urmatoarea adresa de email: cabinet@senat.ro

  by elena on feb 11, 2011 at %H:%M

 18. adresa: cabinet@senat.ro. nu merge…aveti si alte adrese in care pot trimite mail?

  FDVDR: Puteti trimite emailul dvs pe office@fundatiadanvoiculescu.ro cu subj. “cabinet@senat.ro”.

  by cristi on feb 13, 2011 at %H:%M

 19. buna ziua

  Am auzit, cu citeva zile in urma ,pe unul din posturile de televiziune,pe Domnul Dan Voiculescu, cu informatii cum sa se obtina bani cu fonduri europene pt infiintare sau dezvoltarea firmelor.
  As dori sa stiu
  -proiectului daca este finantat
  -iar cei 5% pt cheltuieli de consultanta se platesc inainte de a obtine banii cu fonduri europene? sau dupa obtinerea banilor ?
  pt ca nu am bani pt finantare proiect si nici de consultanta pt ca pana in data de 16 aprilie 2010 consultanta a fost gratuita si nu sa stiut de toata lumea de rand.
  astept raspuns la adresa email loryfh@yahoo.com

  FDVDR: Pentru a primi un raspuns la intrebarile dvs, va rugam sa trimiteti un email cu toate detaliile si ceea ce doriti sa aflati la urmatoarea adresa: cabinet@senat.ro.

  by fedciuc haraga loredana on feb 13, 2011 at %H:%M

 20. Buna, In ce conditi as putea sa acesez 25 mii de euro fonduri Europene pentru infintarea unei ferme agro-zootehnice mentionez ca am in folosinta 12 hectare de teren agricol pe care iau subvenctie de la APIA, marianbv_2007@yahoo.com sau nr de tel 0267356183 Va multumesc

  FDVDR: Pentru a primi un raspuns la aceasta intrebare, va rugam sa trimiteti un email cu toate detaliile si ceea ce doriti sa aflati la urmatoarea adresa: cabinet@senat.ro.

  by marian on feb 13, 2011 at %H:%M

 21. Buna Ziua !
  Domnule Dan Voiculescu am auzit de curand ca puteti ajuta tinerii cu ajutorul Uniniunii Europene.
  Ma numesc Florea Mirela am 34 de ani sotul 40, 2 copii ,si locuim in Bucuresti .
  Am inteles ca trebuie sa avem 30% necesar afacerii de coafura/frizerie pe care vrem sa o dezvoltam .Detinem o casa la curte pe care am achizitionat-o in acest scop
  Va multumim, si asteptam raspunsul dumneavoastra.

  FDVDR: Puteti trimite propunerea si intrebarile dvs la urmatoarea adresa de email: cabinet@senat.ro

  by Florea Mirela on feb 14, 2011 at %H:%M

 22. domnule dan voiculescu eu am depus actele necesare ptr obtinerea unui teren pentru a face o ferma avicola si as dori sa ma imformati ce acte trebuie sa intocmesc ptr aceasta suma .eu locuesc in petrosani hunedoara astept un raspuns va multumesc las si un nr de telefon.0729803885 .

  by floriceanu catalin flavian on feb 14, 2011 at %H:%M

 23. buna dimineata! am trimis un mesaj pe cabinet@senat.ro in legatura cu fondurile europene pt domeniul rural , am 40 de ani casatorit si 2 copii locuiesc in Almasu mare com Balc jud bihor si as vrea sa infiintez o ferma. ce pot sa fac? si unde trebuie sa apelez? va multumesc!

  by hercuti Dorel on feb 15, 2011 at %H:%M

 24. Am auzit, cu citeva zile in urma ,pe unul din posturile de televiziune,pe Domnul Dan Voiculescu, cu informatii cum sa se obtina bani cu fonduri europene pt infiintare sau dezvoltarea fermelor.as vrea sa infiintez o ferma. ce pot sa fac? si unde trebuie sa apelez? va multumesc! Si asteptam raspunsul dumneavoastra

  FDVDR: Puteti trimite propunerea si intrebarile dvs la urmatoarea adresa de email: cabinet@senat.ro

  by liviu on feb 15, 2011 at %H:%M

 25. buna ziua as vrea sa ma informez an legatura cu anprumutul nerambursabil de exemplu am terminat liceul economic de bucatari am 26 de ani si de mult ma zbat sa ami deschid o piterie pentru care am nevoie de 10.000 de euro an ce conditi as putea primi bani astea si de ce as avea nevoie

  FDVDR: Puteti trimite propunerea si intrebarile dvs la urmatoarea adresa de email: cabinet@senat.ro

  by suteu daniel on feb 16, 2011 at %H:%M

 26. Sunt un tanar de 38 de de ani si doresc sa obtin ajutorul de 25.000 de euro despre cspre care a spus dl. Dan Voiculescu in sprijinul celor care doresc sa munceasca serios pentru a-si intretine famili.,Mentionez ca doresc sa fac o ferma de animale inclusiv colectarea laptelui,detin un hectar de pamant si cred ca cu acest ajutor de bani pot face ceva care sa ajute si oamnii din comuna Sarulesti unde detin pamantul.Va rog daca dvs. nu puteti face ceva in acest sens, va rog sa ma indrumati catre alte foruri care au aceasta competenta.Nu fac parte din nici un partid politic doar ca acest guvern nea indatorat foarte mult si nu mai putem nici macar sa asiguram traiul familiei noastre.Cred ca sunt in asentimentul a foarte multi romani si numai dvs.ne puteti ajuta.Va multumesc anticipat si astept un raspuns de la dvs.
  0760062785

  FDVDR: Puteti trimite propunerea si intrebarile dvs la urmatoarea adresa de email: cabinet@senat.ro

  by Nicolae Cristian on feb 17, 2011 at %H:%M

 27. Buna ziua

  Ma numesc Fratilescu Ion din localitate Tismana Judetul Gorj .

  Si as dori ca sa dau drumul la o(ciupercarie).
  As dori ca sa fiu ajutat in legatura cu consultanta proiecutului si ce ce ar trebui ca-sa fac.
  Multumesc anticipat.
  Astept detali la 0730339356, 0761195518 .

  FDVDR: Puteti trimite propunerea si intrebarile dvs la urmatoarea adresa de email: cabinet@senat.ro

  by FRATILESCU on feb 19, 2011 at %H:%M

 28. sunt din comuna desa jud dolj si asi dorii sa fac o microintreprindere de utilaje ce face folie ptr solare.doresc sa stiu daca ptr a face aceasta microintreprindere
  .trebuie sa finantam si noi cu 30% din proiect.

  FDVDR: Puteti trimite propunerea si intrebarile dvs la urmatoarea adresa de email: cabinet@senat.ro

  by florentina on feb 19, 2011 at %H:%M

 29. Buna ziua,
  Sunt unul dintre cei care au urmarit emisiunea Sinteza zilei de la Antena 3, in care dl. Mihai Gadea l-a intervievat pe dl. senator Dan Voiculescu.
  M-am conformat incurajarii de a trimite o cerere in vederea acordarii de consultanta pentru accesarea fondurilor nerambursabile, la adresa: cabinet@senat.ro insa, pana acum, dupa o saptamana, nu am primit nici un fel de raspuns.
  Va rog, daca se poate, sa-mi comunicati cam care este intervalul de timp in care pot primi un raspuns – pozitiv sau negativ – in ce priveste o solicitare, pentru a sti daca este, sau nu, cazul sa-mi mai fac vreo speranta.
  Cu urari de bine,
  Ovidiu Catalinoiu

  FDVDR: Toate solicitarile au fost preluate si in cel mai scurt timp posibil veti primi un raspuns.

  by Ovidiu Catalinoiu on feb 19, 2011 at %H:%M

 30. ma numesc boldor liviu din borsa MM si am 10h de teren pasune si fanete si as dori sa iau bani europeni pentru a face o ferma de capre dar nu stiu unde sa ma adresez sa iau bani europeni va multumesc

  FDVDR: Trimiteti un email la adresa cabinet@senat.ro care sa contina intrebarile dvs si cat mai curand veti primi un raspuns din partea unor persoane avizate.

  by boldor liviu on feb 20, 2011 at %H:%M

 31. Ma numesc Dan Cosmin,locuiesc in localitatea Bulgarus, jud Timis, sunt absolvent al Facultatii de Agronomie din Timisoara si sunt interesat in dezvoltarea unei afaceri cu profil zootehnic, mai precis as vrea sa achizitionnez 50 de vaci de rasa pentru productia de lapte.
  Va rog sa mi spuneti cum trebuie sa actionez in acest scop pentru a putea accesa fonduri europene.
  Va multumesc pentru timpul acordat!

  FDVDR: Trimiteti un email la adresa cabinet@senat.ro care sa contina intrebarile dvs si cat mai curand veti primi un raspuns din partea unor persoane avizate.

  by Dan Cosmin on feb 20, 2011 at %H:%M

 32. Buna ziua domnule Dan Voiculescu.Sunt din com.NICOLAE BALCESCU jud Calarasi,calificata in meseria de frizer si as dori sa-mi deschid o camera de frizerie la domiciliu ,am o curte de 1800mp.Am 4 copi si traim dintr-un singur salariu ,al sotului,Nu am putut sa-mi fac pana in prezent o frizerie pentru ca nu am avut suficienti bani,mi-am construit casa mai intai dupa casatorie.Dupa aceea au venit copiii unul cate unul si din 2005 am in intretinere si pe bunica mea in varsta de 92 ani cu clauze de intretinere.Am apelat la dv.cu speranta ca ma veti putea ajuta cu fondurile europene.Nu-mi doresc mai mult decat sa-mi pot deschide acest salon,atat o camaruta unde sa=mi pot servii clientii in conditii frumoase nu pe afara cand era soare sau la client acasa.Va rog frumos daca puteti sa ma ajutati ca sa-mi platesc darile catre stat casa pot beneficia si eu de o pensioara la batranete.V-am urmarit cu mare interes la Antena3 si de atunci am aceasta dorinta care nu-mi da pace.Va multumesc din tot sufletul cu speranta ca ma veti ajuta.

  FDVDR: Trimiteti un email la adresa cabinet@senat.ro care sa contina intrebarile dvs si cat mai curand veti primi un raspuns din partea unor persoane avizate.

  by sibiceanu maria magdalena on feb 21, 2011 at %H:%M

 33. buna,in 2009 mam apucat de legumicultura in cinp dar si in spati protejate unde am avut rezultate bune cum as putea accesa niste bani europeni pentru sere si solari multumesc.

  FDVDR: Trimiteti un email la adresa cabinet@senat.ro care sa contina intrebarile dvs si cat mai curand veti primi un raspuns din partea unor persoane avizate.

  by risco irina on feb 21, 2011 at %H:%M

 34. Buna ziua

  Ma numesc Folea Claudia,din localitatea Copsa Mica,jud.Sibiu,am 36 de ani,si doresc sa obtin ajutorul de 25000 de euro.Mentionez ca doresc sa dezvolt o adevarata ferma de animale,detin 3 hectare de
  ,4 vaci cu lapte,2viteii,80 gaini si 20 porci.
  Va multumesc din suflet.

  FDVDR: Trimiteti un email la adresa cabinet@senat.ro care sa contina intrebarile dvs si cat mai curand veti primi un raspuns din partea unor persoane avizate.

  by folea on feb 21, 2011 at %H:%M

 35. BUNA DIMINEATA MA NUMESC TUNDREA SAVA DIN JUD. CARAS- SEVERIN AM VIZIONAT EMISIUNEA SINTEZA ZILEI CU DL MIHAI GADEA SI DUMNEAVOASTRA DOMNUL DAN VOICULESCU IN CARE ATI SPUS CA SUNTETI DISPUS SA AJUTATI ACELE PERSOANE CARE DORESC SA BENEFICIEZE DE FONDURI EUROPENE NERAMBURSABILE PANA LA 25.000 EURO PENTRU A INFINTA FERME ,CRESCATORI DE ANIMALE.MAM GANDIT LA SUGESTIA DUMNEAVOASTRA IN LEGATURA CU INFINTAREA UNEI FERME DE CRESTERE CURCANI PT. CARNE.VA ROG SA NE RASPUNDETI DACA NE PUTETI AJUTA IN SENSUL ACESTA SI CARE SUNT ACTELE NECESARE PT.INFINTAREA UNEI ASTFEL DE FERMA EU DISPUN DE CATEVA SUPRAFETE DE PAMANT PE AS PUTEA AMPLASA O ASTFEL DE FERMA.VA MULTUMESC PT.TIMPUL ACORDAT SI SPER, CU AJUTORUL DUMNEAVOASTRA SIA BUNULUI DUMNEZEU SA PUTEM SA FACEM O LUCRARE FRUMOASA CARE SA FIE UN MODEL PT.ALTI. NR.TEL.0767249162

  FDVDR: Trimiteti un email la adresa cabinet@senat.ro care sa contina intrebarile dvs si cat mai curand veti primi un raspuns din partea unor persoane avizate.

  by sava on feb 21, 2011 at %H:%M

 36. domnul voiculescu am inteles de la televizor ca o sa ajutati pe cei care vor sa munceasca sa faca ceva en zona rurala .Eu va scriu ca ma intereseaza sa muncesc sa fac ceva frumos de exemplu uncomplex mare cu poarcare cu stil european ca afara vreau sa iau legatura cu dumneavoastra doresc un nr telef ca sa pot suna ori ma sunati pe nr 0034667291218

  FDVDR: Singura modalitate pe care v-o punem la dispozitie pentru a primi consiliere in aceasta problema consta trimiterea unui email, cu intrebarile dvs, la adresa de email: cabinet@senat.ro.

  by maria on feb 21, 2011 at %H:%M

 37. doresc sa infintezi o microferma pentru cresterea pasarilor de curte rog detali in privinta obtinerii creditului de 25000 de euro de care ati pomenit in discursurile dv domnule dan voiculescu dorim seriozitate nu doar vorbe si amagiri Va multumesc pentru timpul acordat ma puteti contacta le nr de tel 0761757844

  by mihai dorin on feb 22, 2011 at %H:%M

 38. Buna ziua,
  Ma numesc Buta Ionut,sunt domiciliat in satul Braiesti,comuna Cornu Luncii,judetul Suceava,am 20 de ani si as dori sa va intreb daca pot sa benificiez de Fonduri Europene pentru a achizitiona utilaje agricole,mentionez ca am 5 hectare de pamant agricol si doresc al lucra cu utilajele respective.Iar cu trecerea timpului sa infiintez si o microferma.
  Va multumesc!
  Cu respect,
  Buta Ionut

  FDVDR: Trimiteti un email la adresa cabinet@senat.ro care sa contina intrebarile dvs si cat mai curand veti primi un raspuns.

  shadow_steaua1992@yahoo.com

  by ionut on feb 22, 2011 at %H:%M

 39. As dori sa fiu informata in legatura cu proiectul despre care ati discutat la TV acum cateva zile . Ma intereseaza sa infiintez o crescatorie de pasari . Am 24 de ani locuiesc in mediul rural in judetul Teleorman am 3h de pamant arabil si suficient pamant in curte . Va rog sa ma contactati la nr de tel 0761537403 . Va multumesc .

  FDVDR: Singura modalitate prin care va putem acorda un sprijin/consiliere in vederea obtinerii de fonduri europene implica un email pe care trebuie sa il trimiteti la adresa cabinet@senat.ro care sa contina intrebarile dvs, si cat mai curand veti primi un raspuns.

  by grosu georgeta ionela on feb 22, 2011 at %H:%M

 40. SUNT UN TANAR DIN JUDETUL MURES MA NUMESC EMIL BENDRIS SI AS DORII SA STIU IN CE CONDITII AS PUTEA SA ACCESEZ FONDURI EUROPENE PENTRU INFIINTAREA UNEI FERME DE PORCI.IN MOMENTUL DE FATA LUCREZ 15 HA TEREN ARABIL SI 4 HA DE FANEATA CU UTILAJELE PROPRII DE APROAPE 6 ANI DE CAND M-AM INTORS DE LA ORAS UNDE AM LUCRAT.AM UN EFECTIV DE 110 PORCI(ATAT MARI CAT SI MICI)II CRESC FOARTE GREU DIN CAUZA CA NU AM CONDITII PENTRU CRESTEREA LOR ASA CUM AR TREBUII.AM URMARIT EMISIUNEA DE LA A3 UNDE ATI SPUS CA DUMNEAVOASTRA ATI PUTEA AJUTA TINERII CARE VOR SA MUNCEASCA SI ATUNCI M-AM HOTARAT SA VA SCRIU .ADRESA DE EMAIL ESTE A FIULUI MEU IAR NUMARUL DE TELEFON AL

  FDVDR: Trimiteti un email la adresa cabinet@senat.ro care sa contina intrebarile dvs si cat mai curand veti primi un raspuns.

  by Emil Bendris on feb 22, 2011 at %H:%M

 41. buna.manumesc gherase ionut,am 22 ani sunt din sat laza jud vaslui,si l-am auzit pe dl dan voiculescu ca vrea sa ajute pe cei care vor sa isi dezvolte o afacere in domeniul agriculturi.sunt deja un crescator de animale,am in prop.2 hectare de teren si 25 hectare in arenda,si cu posibilitatea de a mai arenda teren.am 2tractoare cu toata gama de utilaje,ccombina de recoltat furaje,etc.si as vrea sa imi fac o micro ferma europeana,ca momentan tin animalele intrun grajdi de lut,si vechi.imi doresc sa imi fac o micro ferma,da nu am nici un sprijin,de ajutor.numai dvs ma puteti ajuta.va multimesc!

  by gherase romica on feb 23, 2011 at %H:%M

 42. buna!manumesc gherase ionut romica sunt din laza jud vaslui,am 22 ani.l-am auzit pe dl dan voiculescu ca ajuta pe cei care vor sa isi deschida o afacere.eu vreau sa imi fac o crescatorie de tauri,de carne.deja sunt un crescator de animale.am 25 hectare de teren arabil,luat in arenda,cu posibilitatea dea mai lua teren.am 2 tractoare cu toata gama de utilaje,combina de recoltat furaje,etc.as vrea sa ma dezvolt mai mult dar nu am nici un sprijin.numai dvs ma puteti ajuta.va multumesc.tel0756300192

  FDVDR: Trimiteti un email la adresa cabinet@senat.ro care sa contina intrebarile dvs si cat mai curand veti primi un raspuns.

  by gherase romica on feb 23, 2011 at %H:%M

 43. buna, vreau sa infintez o ferma agro-zootehnica sunt tanar vreau sa lucrez si vreau dac se poate sa ma indrumati cum sa intru in posesia banilor europeni si nu stiu cum, nu ma pricep sa trimit mail nu am reusit si prin acest nr de tel 0267356183 va multumesc!

  FDVDR: Singura modalitate prin care va putem acorda un sprijin/consiliere in vederea obtinerii de fonduri europene implica un email pe care trebuie sa il trimiteti la adresa cabinet@senat.ro care sa contina intrebarile dvs, si cat mai curand veti primi un raspuns.
  .

  by marian on feb 24, 2011 at %H:%M

 44. Ma numesc Fratilescu I Gheorghita locuiesc in Satul Pocruia Oras Tismana Judel Gorj si as dori ca sa dau drumul la o microferma cu vaci de lapte prin fonduri europene nerambursabile urmaresc cateva obiective
  - colectarea laptelui din sat
  -oferirea a catorva locuri de munca
  -cresterea taurasilor pt carne
  -prelucrarea laptelui in branza
  -iesirea produsului pe piata cu,lapte cat si branza
  As dori ca sa fiu ajutat in legatura cu consultata
  Multumescu Aticipat
  Contact telefonic la: 0722292655

  FDVDR: Trimiteti un email la adresa cabinet@senat.ro care sa contina intrebarile dvs si cat mai curand veti primi un raspuns.

  by Fratilescu gheorghita on feb 25, 2011 at %H:%M

 45. Buna seara, ma numesc Rosu Anamaria sunt invatatoare locuiesc in Timisoara si as dori sa stiu daca pot beneficia de aceste fonduri pentru un after school sau un club pentru copii, visul meu.Multumesc .

  FDVDR: Trimiteti un email la adresa cabinet@senat.ro care sa contina intrebarile dvs si cat mai curand veti primi un raspuns.

  by ROSU ANAMARIA on feb 25, 2011 at %H:%M

 46. Tatal meu este autorizat ca inteprindere individuala si vrea sa obtina un fond pentru a face o sala unde sa poata desfasura activitati ca:(proiectari de filme si activitati distractive pentru tineret.
  va multumesc
  cn mapote ajuta sa fac proiectul pentru a obtine fondul nerambursabil de la U.E
  contactatima la nr 0746483491

  FDVDR: Trimiteti un email la adresa cabinet@senat.ro care sa contina intrebarile dvs si cat mai curand veti primi un raspuns.

  by Nicusor dorojinca on feb 27, 2011 at %H:%M

 47. Ma numesc Stanciu Florin am 33 ani detin 6 ha teren agricol o moara uruiala si vreau sa stiu cu cine pot lua legatura pentru a beneficia de fondurile europene in scopul de a infiinta o micro-ferma. Nr.tel fix 0246266047 Mobil 0760290020

  FDVDR: Trimiteti un email la adresa cabinet@senat.ro care sa contina intrebarile dvs si cat mai curand veti primi un raspuns.

  by Stanciu Florin on feb 28, 2011 at %H:%M

 48. ma numesc focaru nicu, si a-si vrea sa imi deschid o afacere
  in agricultura, dar ne avand sprijin financiar am apelat la dumneavoastra, in ideea de a ma ajuta. va rog sa nu imi ignorati mesajul

  CU STIMA NICU FOCARU

  MULTUMESC

  by nicu on mar 3, 2011 at %H:%M

 49. buna ziua in data de 22.02.2011 vam mai rugat sa-mi dati citeva detali despre cum putem cei interesati sa intram in posesia acestui credit nerambursabil pt dezvoltarea unei microferme pt cresterea pasarilor de curte mentionez faptul ca am in proprietate 2 hectare de pamant intru-n loc si 20 de ari in alt loc unde am instalat apa si curent electric mai mentionez faptul ca practic si acum aceasta indeletnicire dar mult mai restrans adica pt cit sa traim .suntem ofamilie formata din 9 persoane din care lucreaza doar unul.din acest motiv vin a vaaduce la cunostinta si de a lua in consideratie faptul ca vrem sa muncim cinstit si corect in aceasta tara sa putem participa la ridicarea iei acolo unde-i este locul pt ca merita ca stiti dv de ce domnule VOICULESCU sa nu mai plecam din tara sa lucram in stainatate unde suntem maltratati,asupriti,batjocoriti in tot felul chiar si impuscati de aceiava rog sa ajutati pt a putea si noi sa ajutam la randul nostru.o tara este bogata si stabila atunci populatia este bogata.nu am vrutsa va tin o prelegere este doar parerea mea umila sper ca nu faceti colectie de pareri si veti trece la infaptuiri.suntem oameni simpli,seriosi si dornici de afirmare ,incercati cu noii si veti reusi nu ne dati la oparte.va multumesc pt rabdarea de a asculta in totalitate,va salut onorabil .sunt din moldova-noua jud.caras- severin o zona defavorizata fara posibilitati de locuri de munca nr. telefon 0761757844.

  FDVDR: Trimiteti un email la adresa cabinet@senat.ro care sa contina intrebarile dvs si cat mai curand veti primi un raspuns.

  by mihai dorin on mar 3, 2011 at %H:%M

 50. am 36 de ani si asi vrea sa muncesc la noi in romania asi vrea sa indrumati si pe mine cum pot accesa aceste fonduri vreau sa-mi fac o micro ferma de 20 de vaci si o crescatorie de curcani va sunt reconascator daca ma ajutati . va multumesc…….!!!

  FDVDR: Trimiteti un email la adresa cabinet@senat.ro care sa contina intrebarile dvs si cat mai curand veti primi un raspuns.

  by caraban mihai on mar 5, 2011 at %H:%M

 51. am 800mp in loc Techirghiol ma intereseaza accesarea de fonduri pentru infiintarea unei baze de tratament in zona deoarece aceasta ofera un potential ridicat in cea ce priveste , tratamente balneo ,turistic,tinand cont ca pe vara este cautata ata de turistii romani cat si de cei straini,chiar doresc si o colaborare cu persoana fizica si socitate in participatiune in conpletare cu accesare de fonduri,tel de contact 0761792747

  FDVDR: Trimiteti un email la adresa cabinet@senat.ro care sa contina intrebarile dvs si cat mai curand veti primi un raspuns.

  by marian on mar 7, 2011 at %H:%M

 52. vrea sa muncesc asa cum ati spus dv. d-nl dan voiculescu si am nevoie de ajutor vreau sa imi fac o micro ferma de vaci si linga ea o crescatorie de curcani asi vrea sa stiu cum pot sa aceses si eu aceste fonduri europene.!

  FDVDR: Trimiteti un email la adresa cabinet@senat.ro care sa contina intrebarile dvs si cat mai curand veti primi un raspuns.

  by caraban mihai on mar 10, 2011 at %H:%M

 53. BUNA ZIUA AM URMARIT EMISIUNEA SINTEZA ZILEI CU MIHAI GIDEA IN IN CARE ATI SPUS CA PUTETI SRIJINI PERSOANE CARE DORESC SA ACCESEZE FONDURI EUROPENE NERAMBURSABILE PENTRU INFINTAREA UNEI FERME IN URMA CU 7ANI AM INCEPUT SA CUMPAR CURCANI DE CARNE ADUSI DIN UNGARIA SI SA II CRESC PENTRU MINE SI FAMILIA MEA URMARIND EMISIUNEA SI STND DE VORBA CU FAMILIA AM CONSTATAT CA NOI AM PUTEA PORNI O FERMA IN CARE SA PUTEM LUCRA NOI DAR AM PUTEA OFERI SI ALTOR PERSOANE UN SPRIJIN FINANCIAR CIT SI UN LOC DE MUNCA SUPRAFATA NECESARA UNEI ASTFEL DE FERME O AVEM DAR NU AVEM BANI PENTRU A INFINTA O ASFEL DE FERMA CU CREDINTA SI SPERANTA CA VETI RASPUNDE SCRISORI NOASTRE VA MULTUMIM SI ASTEPTAM RASPUNSUL DV PE CURIND DUMNEZEU SA VA OCROTEASCA.

  FDVDR: Trimiteti un email la adresa cabinet@senat.ro care sa contina intrebarile dvs si cat mai curand veti primi un raspuns.

  by sava on mar 10, 2011 at %H:%M

 54. BUNA ZIUA SI EU CA SI ALTI TINERI AM URMARIT EMISIUNEA DUMNEAVOASTRA SI POT SPUNE CA SUNT INTERESAT SA POT FI AJUTAT SA FAC O CRESCATORIE DA PASARI SI O PASTRAVARIE AM CEVA ACTE SI DE ASEMENEA O MICA CRESCATORIE DE IEPURI TATAL MEU SE OCUPA DE EI DAR NE AVIND BANI DESTUI NU NE PUTEM DESTINDE CRESTEM DEASEMENEA SI CITIVA PORUMBEI DAR AM VREA SA FACEM SI O PASTRAVARIE CA PROIECT AM PREGATIT MAI MULTE DAR NU STIU EXACT DACA ESTE DE AJUNS
  DE ACEAIA AS DORI IN MARE DACA ATI PUTEA SA MA AJUTATI SA IMI SPUNETI DV IN MARE MACAR DE CE AS AVEA NEVOIE
  CA DEGEABA BATEM LA USI CA SUNTEM TRIMISI DE LA UNA LA ALTA SI NU STIM NIMIC CONCRET
  VA MULTUMESC SI SPER CA IMI ASCULTATI MS SI IMI VETI RASPUNDE LA EL
  CU STIMA DAMINESCU MARINEL

  FDVDR: Trimiteti un email la adresa cabinet@senat.ro care sa contina intrebarile dvs si cat mai curand veti primi un raspuns.

  by MARINEL DAMINESCU on mar 11, 2011 at %H:%M

 55. Deti un brevet in domeniul sigurantei circulatiei rutiere.Trebuie implementat la nivel european si mondial.Credeti ca putem face inpreuna acest lucru?UE propune reducerea nr.,de accidente rutiere cu 40%.Implementarea solutiei poate duce la reducerea cu 5-10%. multumesc

  by andi on mar 11, 2011 at %H:%M

 56. Buna ziua.
  Sunt studenta in cadrul Politehnicii la facultatea de Inginerie Medicala.
  M-am gandit la un proiect despre implante pentru traume,mai precis confectionarea aceastora in Romania.Cred ca este un proiect bun avand in vedere ca Romania nu confectioneaza astfel de implante!
  Sper sa fiti interesati si sa-mi raspundeti la mesaj!
  Multumesc!

  FDVDR: Trimiteti un email la adresa cabinet@senat.ro care sa contina propunerile dvs si cat mai curand veti primi un raspuns despre cum puteti obtine finantare din fonduri europene.

  by Boboc Bianca on mar 14, 2011 at %H:%M

 57. dela am trimis la,,cabinet@senat.ro,,,la iabanieuropeni@fudv,,si atzi mairamas dvs.,,,posed o bucata de pamant pe care vreau sa fac un depozit ,,credetzi ca am sanse sa iau aceste credite nerambursabile sau nu cu stima florin

  FDVDR: Pe baza informatiilor furnizate, numai persoane specializate in acordarea de fonduri europene va pot da un raspuns. Daca ati trimis email pe adresa cabinet@senat.ro, urmeaza sa primiti un raspuns cat mai curand posibil. Raspunsurile se trimit in ordinea primirii emailurilor.

  by FLORIN CIRSTEA on mar 22, 2011 at %H:%M

 58. Buna ziua! Am trimis un email pe cabinet@senat.ro de mai bine de o luna si nu am primit niciun raspuns. Astazi am trimis din nou un alt email. Problema este ca sunt in criza de timp, am un proiect selectat pentru finantare pe masura 312 si mi s-a dat un termen de 60 de zile pentru a veni cu o scrisoare de confort din partea bancii, altfel voi pierde finantarea. In ciuda eforturilor facute, fiind o firma start-up, nicio banca nu vrea sa auda de acordarea vreunui credit, implicit a unei scrisori de confort, motiv pentru care, in urma vizionarii emisiunii in care d-nul Dan Voiculescu s-a angajat sa incerce sa gaseasca solutii pentru toti cei care intampina probleme in accesarea de fonduri europene, am decis sa fac un apel catre dumnealui, in momentul de fata aflandu-ma aproape de data limita la care trebuia sa prezint scrisoarea de confort, in caz contrar voi pierde finantarea. Fiind o situatie urgenta si luand in considerare ca am mai facut un apel de mai bine de o luna, va rog sa imi comunicati daca poate fi gasita o solutie sau nu, mi-ar parea rau sa primesc un raspuns dupa data la care imi expira termenul de predare a scrisorii de confort. Va multumesc

  FDVDR: Ordinea in care se trimit raspunsurile este aceea a primirii intrebarilor/solicitarilor. Daca ati transmis aceste informatii si la cabinet@senat.ro, in cel mai scurt timp posibil veti primi un raspuns.

  by Manuel on mar 23, 2011 at %H:%M

 59. ne indrumati incorect sau ne dati niste site-uri pt a scapa de noi cei care dorin sa facem intradevar ceva . atat voi si toata romania o mangleala . cred ca nici nu cititi cei ce dorin dar sunteti si voi aici ca asta este .daca citesti acest mes da rasp pe mail meu si nu-l sterge ca pe cele care le-am scris acum ceva timp in urma

  FDVDR: Niciunul dintre comentariile postate de dvs pe http://www.fundatiadanvoiculescu.ro nu a fost sters. Le gasiti pe toate in aceasta categorie, in care ati postat si ultimul mesaj. La fiecare din ele, ati primit raspuns. Adresa de email pusa la dispozitie pentru a obtine informatii despre fondurile europene, cabinet@senat.ro, este corecta si functioneaza. Acest raspuns v-a fost transmis si pe adresa dvs personala de email.

  by marius on apr 10, 2011 at %H:%M

 60. tot in romania este o informare care de dezinformeaza si te incurca de 200 de ori mai mult , toti care doresc ceva de ex cei de mai sus nu se realizeaza 100/100.

  by marius on apr 10, 2011 at %H:%M

 61. LOCUIM INTR/O ZONA UNDE SINT APICULTORI SI MIEREA ESTE DE CALITATE BUNA PUTEM IMPREUNA SA FACEM CA ACEST PRODUS SA AJUNGA IN CASA FIECARUI CETATEAN AL ACESTEI TARI CARE DORESTE UN PRODUS DE CALITATE DAR DE CELE MAI MULTE ORI ESTE DEZAMAGIT CU TOTII MERITAM O SANSA NOI SA O PUTEM SCOATE PE PIATA DV SA AVETI ACEST PRODUS IN MAGAZINE IN FELUL ACESTA AM PUTEA DESCURAJA INTERMEDIARI DINTRE DV SI NOI CARE PRIN CEA CE FAC CISTIGA MAI MULT DECIT NOI CARE O PRODUCEM DATINE O SANSA SI NU VETI REGRETA VA MULTUMIM PE CURIND

  by sava on apr 14, 2011 at %H:%M

 62. buna ziua, in legatura cu consultanta referitoare la proiecte europene nerambursabile, cum pot beneficia de consultanta dumneavoastra in legatura cu masura 142.
  va multumesc!

  FDVDR: Trimitand un mail cu intrebarile dumneavoastra pe adresa cabinet@senat.ro.

  by cristi on mai 9, 2011 at %H:%M

 63. Buna ziua ! Am tot discutat cu diverse cabinete de intocmirea proectelor pe fonduri Europene si nu am putut difinitiva nimic pana acum. Mai precis ma refer la o Casa de Batrani in zona noastra.
  Apelez la sprijinul Fundatiei d_voastra poate se rezolva cumva.
  Va multumesc anticipat !

  FDVDR: Va rugam sa trimiteti intrebarile dumneavoastra la adresa cabinet@senat.ro.

  by DOBRE ALEXANDRA on mai 19, 2011 at %H:%M

 64. 1. CARE ESTE SUMA CU CARE TREBUIE SA INTRU EU IN AFACERE?
  2. CE SUPRAFATA DE TEREN TREBUIE SA DETIN?
  3. IN CAZUL IN CARE EU AM O CASA CU O SUPRAFATA DE 244 mp. parter si un nivel si vreau s-o modernizam s-ai marim capacitatatea se poate? ,iar aceasta sa fie ca cota parte a mea?
  UNDE ESTE CASA AVEM O SUPRAFATA DE TEREN DE 4000MP.

  FDVDR: Va rugam sa trimiteti intrebarile dumneavoastra si toate detaliile care ar putea fi relevante pe adresa cabinet@senat.ro, iar in cel mai scurt timp posibil, veti primi un raspuns.

  by DOBRE ALEXANDRA on mai 25, 2011 at %H:%M

 65. BUNA ZIUA,

  de aprox o luna astept un raspuns de la dvs la emailul meu
  credeti ca ar trb sa mai astept………si daca da pana cand
  ms anticipat

  FDVDR: Va rugam sa ne spuneti despre ce e-mail este vorba. Avem nevoie de mai multe informatii pentru a putea verifica daca e-mailul a fost primit.

  by VALENTIN ZUGRAVEL on nov 16, 2012 at %H:%M

 66. vreau sa incep prin a va ura un calduros LA MULTI ANI in 2013
  sper ca anul acesta sa gasesc o legatura cu dvs astfel incat
  sa incep o afacere cu ajutorul dvs(anul trecut ….nu s-a prea am avut noroc sa colaboram……..)
  asa incat va rog frumos sa dati curs si rugamintii mele de ama ajuta sa deschid o ferma de pasari in sat SERBESTI,com SENDRENI,jud GALATI

  va salut si asptept cu interes raspunsul dvs

  by ZUGRAVEL VALENTIN on ian 7, 2013 at %H:%M

Leave a Reply

 

« | »
Articole recente


PaginiSwitch to our desktop site