Ia banii europeni!


Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României şi LOGICONS au oferit în perioada decembrie 2009 – aprilie 2010 informare gratuită asupra posibilităţilor de accesare a fondurilor europene pe:

Măsura 312 – Sprijin pentru crearea şi dezvoltarea de micro-intreprinderi

Măsura 313 – Încurajarea activităţilor turistice

Măsura 4.3 – Investiţii pentru dezvoltarea microintreprinderilor şi pentru  accesare finanţări de la bugetul de stat în baza H.G.nr.1164/2007 – ajutoare de minimis.

Scopul nostru a constat în sprijinirea acelor români care îşi doresc să devină  proprii lor stăpâni. Necesitatea derulării acestui proiect vine din convingerea noastră că, cu fiecare mie de români care trece din zona salariaţilor în cea a întreprinzătorilor de succes, România mai face un pas concret, măsurabil, spre prosperitate.

Din acest motiv, Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei a pus la dispoziţia celor care doresc să facă pasul spre antreprenoriat beneficiind de o grilă complexă  de consultanţă în problema atragerii fondurilor europene.

Cei interesaţi au trimis pe adresa de e-mail iabaniieuropeni@fudv.ro, sau prin intermediul comentariilor postate pe site-ul fundaţiei, propunerea lor de proiect. Ulterior, ei au fost contactaţi şi au primit consultanţă din partea partenerilor noştri în vederea obţinerii unei finanţări.

Începând cu data de 16 aprilie 2010, programul Fundaţiei Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României -  “Ia banii europeni!”, prin care s-a oferit informare şi asistenţă pentru Intreprinderile Mici şi Mijlocii în procesul de accesare a fondurilor europene pe măsurile 312, 313 şi 4.3, s-a încheiat.

Suntem convinşi că în timpul derulării acestui proiect, toţi cei care ni s-au adresat au găsit răspunsurile dorite şi prin sprijinul acordat de fundaţie, au descoperit că fondurile europene sunt mult mai la îndemână decât ar părea la prima vedere.

Fişa  de încadrare masura 312

Lista de activităţi eligibile masura 312

Fişa de încadrare măsura 313

Fişa de încadrare măsura 4.3

Fişa de încadrare ajutor de stat

Update

Tags: , ,

66 Responses to " Ia banii europeni! "

 1. vreau sa incep prin a va ura un calduros LA MULTI ANI in 2013
  sper ca anul acesta sa gasesc o legatura cu dvs astfel incat
  sa incep o afacere cu ajutorul dvs(anul trecut ….nu s-a prea am avut noroc sa colaboram……..)
  asa incat va rog frumos sa dati curs si rugamintii mele de ama ajuta sa deschid o ferma de pasari in sat SERBESTI,com SENDRENI,jud GALATI

  va salut si asptept cu interes raspunsul dvs

 2. BUNA ZIUA,

  de aprox o luna astept un raspuns de la dvs la emailul meu
  credeti ca ar trb sa mai astept………si daca da pana cand
  ms anticipat

  FDVDR: Va rugam sa ne spuneti despre ce e-mail este vorba. Avem nevoie de mai multe informatii pentru a putea verifica daca e-mailul a fost primit.

 3. DOBRE ALEXANDRA spune:

  1. CARE ESTE SUMA CU CARE TREBUIE SA INTRU EU IN AFACERE?
  2. CE SUPRAFATA DE TEREN TREBUIE SA DETIN?
  3. IN CAZUL IN CARE EU AM O CASA CU O SUPRAFATA DE 244 mp. parter si un nivel si vreau s-o modernizam s-ai marim capacitatatea se poate? ,iar aceasta sa fie ca cota parte a mea?
  UNDE ESTE CASA AVEM O SUPRAFATA DE TEREN DE 4000MP.

  FDVDR: Va rugam sa trimiteti intrebarile dumneavoastra si toate detaliile care ar putea fi relevante pe adresa cabinet@senat.ro, iar in cel mai scurt timp posibil, veti primi un raspuns.

 4. DOBRE ALEXANDRA spune:

  Buna ziua ! Am tot discutat cu diverse cabinete de intocmirea proectelor pe fonduri Europene si nu am putut difinitiva nimic pana acum. Mai precis ma refer la o Casa de Batrani in zona noastra.
  Apelez la sprijinul Fundatiei d_voastra poate se rezolva cumva.
  Va multumesc anticipat !

  FDVDR: Va rugam sa trimiteti intrebarile dumneavoastra la adresa cabinet@senat.ro.

 5. cristi spune:

  buna ziua, in legatura cu consultanta referitoare la proiecte europene nerambursabile, cum pot beneficia de consultanta dumneavoastra in legatura cu masura 142.
  va multumesc!

  FDVDR: Trimitand un mail cu intrebarile dumneavoastra pe adresa cabinet@senat.ro.

 6. sava spune:

  LOCUIM INTR/O ZONA UNDE SINT APICULTORI SI MIEREA ESTE DE CALITATE BUNA PUTEM IMPREUNA SA FACEM CA ACEST PRODUS SA AJUNGA IN CASA FIECARUI CETATEAN AL ACESTEI TARI CARE DORESTE UN PRODUS DE CALITATE DAR DE CELE MAI MULTE ORI ESTE DEZAMAGIT CU TOTII MERITAM O SANSA NOI SA O PUTEM SCOATE PE PIATA DV SA AVETI ACEST PRODUS IN MAGAZINE IN FELUL ACESTA AM PUTEA DESCURAJA INTERMEDIARI DINTRE DV SI NOI CARE PRIN CEA CE FAC CISTIGA MAI MULT DECIT NOI CARE O PRODUCEM DATINE O SANSA SI NU VETI REGRETA VA MULTUMIM PE CURIND

 7. marius spune:

  tot in romania este o informare care de dezinformeaza si te incurca de 200 de ori mai mult , toti care doresc ceva de ex cei de mai sus nu se realizeaza 100/100.

 8. marius spune:

  ne indrumati incorect sau ne dati niste site-uri pt a scapa de noi cei care dorin sa facem intradevar ceva . atat voi si toata romania o mangleala . cred ca nici nu cititi cei ce dorin dar sunteti si voi aici ca asta este .daca citesti acest mes da rasp pe mail meu si nu-l sterge ca pe cele care le-am scris acum ceva timp in urma

  FDVDR: Niciunul dintre comentariile postate de dvs pe http://www.fundatiadanvoiculescu.ro nu a fost sters. Le gasiti pe toate in aceasta categorie, in care ati postat si ultimul mesaj. La fiecare din ele, ati primit raspuns. Adresa de email pusa la dispozitie pentru a obtine informatii despre fondurile europene, cabinet@senat.ro, este corecta si functioneaza. Acest raspuns v-a fost transmis si pe adresa dvs personala de email.

 9. Manuel spune:

  Buna ziua! Am trimis un email pe cabinet@senat.ro de mai bine de o luna si nu am primit niciun raspuns. Astazi am trimis din nou un alt email. Problema este ca sunt in criza de timp, am un proiect selectat pentru finantare pe masura 312 si mi s-a dat un termen de 60 de zile pentru a veni cu o scrisoare de confort din partea bancii, altfel voi pierde finantarea. In ciuda eforturilor facute, fiind o firma start-up, nicio banca nu vrea sa auda de acordarea vreunui credit, implicit a unei scrisori de confort, motiv pentru care, in urma vizionarii emisiunii in care d-nul Dan Voiculescu s-a angajat sa incerce sa gaseasca solutii pentru toti cei care intampina probleme in accesarea de fonduri europene, am decis sa fac un apel catre dumnealui, in momentul de fata aflandu-ma aproape de data limita la care trebuia sa prezint scrisoarea de confort, in caz contrar voi pierde finantarea. Fiind o situatie urgenta si luand in considerare ca am mai facut un apel de mai bine de o luna, va rog sa imi comunicati daca poate fi gasita o solutie sau nu, mi-ar parea rau sa primesc un raspuns dupa data la care imi expira termenul de predare a scrisorii de confort. Va multumesc

  FDVDR: Ordinea in care se trimit raspunsurile este aceea a primirii intrebarilor/solicitarilor. Daca ati transmis aceste informatii si la cabinet@senat.ro, in cel mai scurt timp posibil veti primi un raspuns.

 10. FLORIN CIRSTEA spune:

  dela am trimis la,,cabinet@senat.ro,,,la iabanieuropeni@fudv,,si atzi mairamas dvs.,,,posed o bucata de pamant pe care vreau sa fac un depozit ,,credetzi ca am sanse sa iau aceste credite nerambursabile sau nu cu stima florin

  FDVDR: Pe baza informatiilor furnizate, numai persoane specializate in acordarea de fonduri europene va pot da un raspuns. Daca ati trimis email pe adresa cabinet@senat.ro, urmeaza sa primiti un raspuns cat mai curand posibil. Raspunsurile se trimit in ordinea primirii emailurilor.

 11. Boboc Bianca spune:

  Buna ziua.
  Sunt studenta in cadrul Politehnicii la facultatea de Inginerie Medicala.
  M-am gandit la un proiect despre implante pentru traume,mai precis confectionarea aceastora in Romania.Cred ca este un proiect bun avand in vedere ca Romania nu confectioneaza astfel de implante!
  Sper sa fiti interesati si sa-mi raspundeti la mesaj!
  Multumesc!

  FDVDR: Trimiteti un email la adresa cabinet@senat.ro care sa contina propunerile dvs si cat mai curand veti primi un raspuns despre cum puteti obtine finantare din fonduri europene.

 12. andi spune:

  Deti un brevet in domeniul sigurantei circulatiei rutiere.Trebuie implementat la nivel european si mondial.Credeti ca putem face inpreuna acest lucru?UE propune reducerea nr.,de accidente rutiere cu 40%.Implementarea solutiei poate duce la reducerea cu 5-10%. multumesc

 13. BUNA ZIUA SI EU CA SI ALTI TINERI AM URMARIT EMISIUNEA DUMNEAVOASTRA SI POT SPUNE CA SUNT INTERESAT SA POT FI AJUTAT SA FAC O CRESCATORIE DA PASARI SI O PASTRAVARIE AM CEVA ACTE SI DE ASEMENEA O MICA CRESCATORIE DE IEPURI TATAL MEU SE OCUPA DE EI DAR NE AVIND BANI DESTUI NU NE PUTEM DESTINDE CRESTEM DEASEMENEA SI CITIVA PORUMBEI DAR AM VREA SA FACEM SI O PASTRAVARIE CA PROIECT AM PREGATIT MAI MULTE DAR NU STIU EXACT DACA ESTE DE AJUNS
  DE ACEAIA AS DORI IN MARE DACA ATI PUTEA SA MA AJUTATI SA IMI SPUNETI DV IN MARE MACAR DE CE AS AVEA NEVOIE
  CA DEGEABA BATEM LA USI CA SUNTEM TRIMISI DE LA UNA LA ALTA SI NU STIM NIMIC CONCRET
  VA MULTUMESC SI SPER CA IMI ASCULTATI MS SI IMI VETI RASPUNDE LA EL
  CU STIMA DAMINESCU MARINEL

  FDVDR: Trimiteti un email la adresa cabinet@senat.ro care sa contina intrebarile dvs si cat mai curand veti primi un raspuns.

 14. sava spune:

  BUNA ZIUA AM URMARIT EMISIUNEA SINTEZA ZILEI CU MIHAI GIDEA IN IN CARE ATI SPUS CA PUTETI SRIJINI PERSOANE CARE DORESC SA ACCESEZE FONDURI EUROPENE NERAMBURSABILE PENTRU INFINTAREA UNEI FERME IN URMA CU 7ANI AM INCEPUT SA CUMPAR CURCANI DE CARNE ADUSI DIN UNGARIA SI SA II CRESC PENTRU MINE SI FAMILIA MEA URMARIND EMISIUNEA SI STND DE VORBA CU FAMILIA AM CONSTATAT CA NOI AM PUTEA PORNI O FERMA IN CARE SA PUTEM LUCRA NOI DAR AM PUTEA OFERI SI ALTOR PERSOANE UN SPRIJIN FINANCIAR CIT SI UN LOC DE MUNCA SUPRAFATA NECESARA UNEI ASTFEL DE FERME O AVEM DAR NU AVEM BANI PENTRU A INFINTA O ASFEL DE FERMA CU CREDINTA SI SPERANTA CA VETI RASPUNDE SCRISORI NOASTRE VA MULTUMIM SI ASTEPTAM RASPUNSUL DV PE CURIND DUMNEZEU SA VA OCROTEASCA.

  FDVDR: Trimiteti un email la adresa cabinet@senat.ro care sa contina intrebarile dvs si cat mai curand veti primi un raspuns.

 15. caraban mihai spune:

  vrea sa muncesc asa cum ati spus dv. d-nl dan voiculescu si am nevoie de ajutor vreau sa imi fac o micro ferma de vaci si linga ea o crescatorie de curcani asi vrea sa stiu cum pot sa aceses si eu aceste fonduri europene.!

  FDVDR: Trimiteti un email la adresa cabinet@senat.ro care sa contina intrebarile dvs si cat mai curand veti primi un raspuns.

 16. marian spune:

  am 800mp in loc Techirghiol ma intereseaza accesarea de fonduri pentru infiintarea unei baze de tratament in zona deoarece aceasta ofera un potential ridicat in cea ce priveste , tratamente balneo ,turistic,tinand cont ca pe vara este cautata ata de turistii romani cat si de cei straini,chiar doresc si o colaborare cu persoana fizica si socitate in participatiune in conpletare cu accesare de fonduri,tel de contact 0761792747

  FDVDR: Trimiteti un email la adresa cabinet@senat.ro care sa contina intrebarile dvs si cat mai curand veti primi un raspuns.

Lasa un comentariu

 

Copyright © 2011 Fundatia Dan Voiculescu pentru dezvoltarea Romaniei. Toate drepturile rezervate.