Castigatorii Concursului Aristotel

Câștigătorii care vor merge în tabăra la mare.

Fundația Dan Voiculescu, conștientă de necesitatea si importanta concursurilor interdisciplinare in evolutia copiilor, a lansat o noua provocare elevilor.

ARISTOTEL este o competitie de cultura generala, logica, matematica si creativitate, adresată elevilor înscriși in clasele I- VIII.  Concursul va avea loc in cadrul unitatii scolare de care apartin participantii.

Cei mai buni 40 de elevi care vor obtine punctaj maxim la probele din concurs vor fi rasplatiti cu tabere la mare oferite de Centrul de proiecte educationale si sportive din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti in parteneriat cu Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei.

800 de elevi de la Scoala nr. 119 “Vasile Voiculescu” din Bucuresti au participat pe 8 iunie la prima Olimpiadă interdisciplinară pentru elevi – ARISTOTEL. Testele de logica si exercitiile de creativitate au pus la incercare cunostintele si imaginatia fiecarui participant.

Imagini de la Scoala nr. 119 “Vasile Voiculescu”

[oqeygallery id=210]

Cea de-a doua Olimpiadă interdisciplinară pentru elevi- ARISTOTEL- s-a desfășurat sâmbătă, 16 iunie, la Școala nr. 129 “Elena Farago”, din Bucuresti. 250 de elevi și-au testat inteligența cognitivă și emoțională, fiecare dintre ei incercând să facă față cât mai bine itemilor concursului.

Imagini de la Scoala nr.129 “Elena Farago”

[oqeygallery id=211]

Fotografii Dan Marinescu/FDVDR

 Toți cei peste 1000 de elevi s-au întrecut în logică și creativitate pentru a câștiga unul din cele 40 de locuri în tabăra oferită de Centrul de proiecte educationale si sportive din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti, în parteneriat cu Fundația Dan Voiculescu.

Concursul s-a adresat tuturor copiilor din clasele I – VIII si le-a oferit sansa de a castiga nu doar o vacanta de vară la mare, ci si posibilitatea de a se evidentia prin raspunsuri creative si inedite.

Iar pentru cei mai mici elevi din clasele I – IV, concursul Aristotel a reprezentat o modalitate obiectiva de evaluare  pentru care, in prezent, exista putine forme de evaluare interdisciplinara – datorita sistemului de notare cu calificative.

PREMII si ALTE RECOMPENSE acordate in cadrul concursului:

–         20 de locuri in tabara la mare in luna august 2012 – Tabara va fi organizata la mare si se va desfasura pe o perioada de sapte zile, in care sunt incluse cazarea si toate cele trei mese.

–         carti si alte materiale educationale de la editurile All si Litera (partenerii FDV),

–         Diplome de participare pentru toti participantii,

–         Diploma de merit pentru profesorii cu min. 15 elevi inscrisi in concurs,

–         Diploma de excelenta pentru scoala.

Partenerii concursului: Editura All, Editura Litera, Centrul de proiecte şi programe educaţionale şi sportive pentru copii şi tineret al Primăriei Capitalei.

 

ro_RO

Fii la curent cu noutățile

Fii la curent cu cele mai noi știri! Abonează-te la newsletterul nostru.

Te-ai abonat cu succes la newsletter. Îți mulțumim.